ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО Е ЛЕСНО!

Предоставяме Ви етапите на набиране на персонал. В благодарение на тях, ще разберете какво трябва да знаете и на какви условия да отговаряте за да сътрудничите с MEDIPE.

Пътуване за работа в чужбина не е лесно решение за това винаги можете да разчитате на нашата подкрепа и разсейване на всякакви Ваши съмнения.

В момента в който ще решите да сътрудничите с МЕDIPE, ще организираме Вашия транспорт и ще представим конкретно предложение за пътуването до местоработата.

Искаме Вашия контакт с нас да бъде удобен, за това можете да ни се обадите, изпратите sms и също така да ползвате нашия чат.

Обадете се на номер
+359 2 492 83 13,
+359 52 918 004 или изпратете sms с текст „Грижа”.
ще Ви върнем обаждане!
tabzgloszenie

Присеидени се към нас

Можете да изберете най-подходящия за Вас начин на кандидатстване

tabrozmowa

ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР ИЛИ ЛИЧЕН КОНТАКТ

Нашите консултанти Ще Ви представят информации отнасящисе до условията на сътрудничеството с MEDIPE. Ще получите информация за това, какво трябва да знаете и на какви условия да отговаряте за да имате възможност да пристъпите към процеса на набиране.

По време на този етап ще Ви помолим да ни представите следните информации:

  • име и фамилия
  • adresa de e-mail
  • имейл за контакт
  • телефон за контакт
  • дата на раждане
  • местоживеене
  • факт на притежаване на шофьорска книжка
  • ниво на образование
  • готовност за започване на работа
  • подробно описание на опита в сферата на грижите

Запомнете, че колкото по добре ще се приготвите за интервюто, толкова по-голям шанс имате за да получите възложението.

tabweryfik

РАЗГОВОР НА НЕМСКИ

След първоначалния процес на селекцията нашия консултант, ще Ви уговори за телефонен разговор на немски език, по изгодно за Вас време. Ще имате време да се приготвите за интервюто. След проверка на езика, ще имаме възможност да Ви представим конкретна оферта за работа.

tabprzedstawienie

РАБОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТАТА

Въз основа на данните предоставени във формуляра, нивото на немския език и произтичането на интервюто, представяме Ви предложение за работа отговаряща на Вашите изисквания и квалификации. Ще бъде представено точно описание на обгрижваното лице , датата на Вашето пътуване, възнаграждението и жилищните условия.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВАШИЯ ПРОФИЛ НА СЕМЕЙСТВОТО

Ако приемете предложението, изпращаме Вашия профил на немското семейството за одобряване. Ако семейството Ви одобри, приготвяме договора и изпращаме го на посочения от Вас адрес. След получаване на договора трябва да го подпишете и изпратите на адрес: MEDIPE sp. z o.o. ul. Strzegomska 236 A, 54-432 Wrocław

tabpodroz

ПЪТУВАНЕ И ВЪЗЛОЖЕНИЕ

Заминаване на работа в Германия

Работейки с MEDIPE няма нужда за да се притеснявате за разходите свързани с пътуването и организирането му. Нашият Отдел на Транспорт комплексово ще организира най-подходящият за Вас начин на пътуването. Ако по време на изпълняване на възложението ще се появи какъвто и да е проблем веднага обърнете се към Вашия координатор. Със сигурност ще намерим подходящо решение.

Работа в Германия

Последният етап е обгрижването на възрастното лице в Германия. По това време винаги сме с Вас в контакт – ние се грижим за да се чувствате безопасно и комфортно.