10 ГОДИНИ – ТОВА ЗАДЪЛЖАВА!

Какво е опит? Речникът посочва следната дефиниция: „всички знания и умения, придобити въз основа на наблюдения и собствен опит“.

Фирма МЕДИПЕ от 10 години подкрепя заетост и посредничество при наемане на работа. Хиляди болноледачи и стотици семейства установиха сътрудничество с Нас. Защо тези всички хора, решиха да се доверят на Медипе? Сред многото предимства на сътрудничеството, нашата ангажираност и опит определено се открояват. Благодарение на дългогодишния ни опит индустрията за грижи ни учи и не може да ни изненада, защото ние намираме решения дори преди да възникне                                                                                            някакъв проблем.

 

Когато някой от Вас реши да замине за работа като болногледач на възрастни хора в Германия, същото лице иска да тръгне с таква Агенция с която, ще се чувства в безопасност и ще бъде сигурен в нея.

Конкретното лице именно избира Медипе, защото предоставяме:

  • трудов договор и допълнителни услуги
  • атрактивни печалби – 1600 Евро!
  • застраховка при атрактивни условия
  • постоянен контакт с координатора от българската страна
  • организация и заплащане на пътните разходи
  • настаняване на работното място
  • безплатни тестове за COVID-19 преди заминаване

 

И много повече! Вижте сами – свържете се с един от нашите консултанти:…. И изкарайте 1600 евро нето на месец!

Решението не е лесно във връзка със заминаването Ви по работа в чужбина, но не се колебайте да се обадите и да поискате подробности за съвместна работа – ние, ще се опитаме да разсеем  съмненията Ви.

 

Освен това Медипе цени и уважава своите болногледачи и за това, предлагаме широка гама от бонуси и топ премии! Как това да го направите? Кликнете тук!

Утвърдената позиция на пазара и вашето доверие са резултат от упорита работа и ангажираност, които придружават служителите на Медипе на всяка стъпка. Станете част от доверен екип – станете Болногледач в Medipe. ПОСТОЯННО СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАС – ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ.

 

Пътувайте, още днес с опитните хора!

Искате ли повече да разберете? Свържете се с нас:

☎ +359 52 918 001

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.bg

 

НАЗАД >>