Пътувайте с Медипе за празниците и вземете допълнителни пари 500 евро!

Време е за пролетно почистване в портфейла ви! Пътувайте с Медипе за празниците и вземете допълнителни пари 500 евро! Как да получите премия от Медипе? Много лесно! Това, което трябва да направите, е да решите да пътувате за Великден до Германия, като болногледач на възрастни хора, а приходите Ви ще се увеличат с една премия, която ще бъде поднесена заедно с нашата великденска кошница изпълнена с  боядисани яйца. Ако знаете немски език и имате опит в гледането на възрастни хора, Вие сте на правилното място!

В Медипе не е нужно да търсите великденската кошнца, тя сама ще стигне до Вас в която ще има 500 яйца.

Всички подробности относно  бонусите, ще намерите в регламента: Регламент на акцията “Великденска премия 2021″

Регламент за даване на „Премия за препоръка“ 

 

Великден ни кара, да се замислим и да оценим всъщност това, че сме здрави и щастливи. Струва си обаче да не забравяме, че по празниците, въпреки радостната аура, възрастните хора често страдат от самота, което ги прави още по-благодарни за помощта, която им се предлага.

И така, какво смятате да правите? В крайна сметка великденските сладкиши, може да имат съвсем различен вкус в чужбина. Има само един начин да разберете… За Великденските празни, позволете си едно пътуване по работа с Медипе до Германия!

В допълнение към 500 евро премията за пътуване по време на великденските празници, ние предлагаме не само атрактивно възнграждение, а още нещо:

Гарантираме безопасен транспорт при спазване на всички необходими мерки за сигурност, ние работим само с отговорни превозвачи. Освен това, преди отпътуването, ние предоставяме на нашите одобрени болногледачи/чки  тест за Covid-19, за да се погрижим по възможно най-добрия начин, за вашето здраве и вашата безопасност. Тестът е безплатен за Вас – разходите се поемат от Медипе.

С фирма Медипе можете да разчитате и на постоянни грижи от страна на български координатор и допълнителна застраховка, както и на подкрепа от страна на опитен психолог, който нон стоп поддържа телефонна връзка с нашите болногледачи/чки по време на изпълняване на техните задължения в Германия.

През цялата процедура за одобрение, заедно можем да минем онлайн, няма нужда да излизате от къщи!

Искате ли да се присъедините към Медипе и да научите за актуалните оферти за пътуване с премия 500 €? Не чакайте, обадете се сега!

☎ +359 52 918 001

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.bg

НАЗАД >>