ПИТАЛИ ЛИ СТЕ СЪСЕДКАТА СИ? Бонус 260 €!

Искате ли да получите бонус за препоръка, но не сте сигурни на кого да предложите работа в Medipe? Питахте ли съседка си? Много от нашите болногледачки решават да заминат за Германия и да препоръчат работа на своите приятелки и съседки и да спечелят допълнително 260 €! Присъедини се към тях!

Как действа бонусът?

Всичко, което трябва да направите, е да кажете на приятелката си за нас, тя да подпише договор с Medipe и да работи минимум 30 дни.

За пълни подробности как да получите бонус, вижте: Регламент за даване на бонус „Питахте ли съседката“.

Вижте също: Регламент за даване на „Премия за препоръка“

Към бонуса 260 € за препоръка Medipe, предлагаме атрактивни печалби и още:

Гарантираме безопасен транспорт при спазване на всички необходими предпазни мерки – работим само с отговорни превозвачи.

Освен това, преди заминаването за Германия, предоставяме на нашите Болногледачи и Болногледачи тест Covid-19, за да се погрижим за Вашето здраве и безопасност по най-добрия възможен начин. Тестът е безплатен за Вас – разходите се поемат от Medipe. Подробности можете да намерите ТУК.

С Medipe можете също да разчитате на постоянните грижи от страната на полския координатор и частна застраховка, както и на подкрепата на опитен психолог и медицинска сестра, които наблюдават нашите болногледачи по време на престоя им в Германия и извън нея.

Можем да проведем целия процес на набиране онлайн, без да напускате дома ви!

☎  +359 52 918 001

📞 +359 52 918 004

📩 [email protected]

НАЗАД >>