МEДИПЕ КАТО ГАРАНЦИЯ ЗА ОПИТ

 

  • Знаем как да съобразим офертите ни с Вашите очаквания и умения.
  • Знаем колко взискателна може да бъде работата на Болноледачка на възрастни хора.
  • Знаем Вашите нужди и разбираме кое е най-важно при организирането на Вашето пътуване.
  • Знаем какво можете да очаквате от Обгрижваните лица, с които си сътрудничим.

 

Това е резултат от опит, подкрепен от дългогодишната ни работа и присъствието на пазара. Нашата фирма е една от най-дълго действащите в бранша, благодарение на което много доре знаем как функционира този бранш. Ето защо нашите Болногледачки на възрастни хора ни се доверяват и с Medipe заминават на работа в Германия. Предлагаме възнаграждение в размер до 1600 Евро на месец плюс бонуси! Искаш ли да се присъединиш към тази група? Свържи се с нашите консултанти  +359 52 918 001 или избери сама офертата, която е най-атрактивна за тебе ТУК.

Осигуряваме безопасен транспорт до работа при спазване на всички необходими предпазни мерки, сътрудничим си само с отговорни превозвачи. Освен това, преди заминаването за работа, на нашите Болногледачки предоставяме възможност да  си  направят тест за Covid-19, за да положим всички възможни усилия за предпазване на вашето здраве и безопасност. Тестът е безплатен за Тебе – разходите се поемат от Medipe.

Не винаги е възможно  да се предвиди всичко. Но сме наясно с това😉 Ето защо нашите Болногледачки могат да разчитат на постоянна помощ на координатора, който ще се грижи за тях по време на престоя им в Германия.

 

Заминавай с опитна фирма, още днес!

Искаш ли да знаеш повече? Свържи се с нас:

☎ +359 52 918 001 | +359 52 918 004

📩 [email protected]

НАЗАД >>