Медипе се грижи за Вас и осигурява PCR тест

Независимо от ситуацията Медипе винаги се грижи за Вас!

Най-важното за нас е безопасността на нашите болногледачи/чки, лица за които се полагат грижи и служители на офиса. За да ви защитим възможно най-добре, решихме да предприемем следващите стъпки, които ще ви позволят да сведете до минимум риска от заразяване с вируса SARS-CoV-2.

Подхождаме отговорно към епидемията, с която всички се сблъскваме, така че преди пътуването за Германия, ще бъдат тествани всички Болногледачи/чки с PCR тест. Искаме да сме сигурни, че пътуванията по работа  с нас, са безопасни за вас и за вашите лица за които се грижите.

Важното е – не е нужно да се притеснявате за разходите – всички PCR тестове ще бъдат платени от Медипе.

Всяка държава предприема свои стъпки в борбата срещу пандемията и се грижи по различен начин за своите граждани – в Германия някои федерални провинции въвеждат допълнителни забрани и ограничения за хората, които пътуват до и идват на работа от райони, където има увеличен брой случаи на коронавирус. Медипе обаче осигурява PCR тестове на всички наши болногледачи и болногледачи, независимо от кой регион напускат и в коя част на Германия отиват. Ние също така се грижим за организацията и безопасността на пътуването. Обръщайки особено внимание на вземането на всички предпазни мерки.

Координаторите и нашите консултанти, които са на ваше разположение, ще ви информират за всички подробности.

НАЗАД >>