МЕДИПЕ ЗА БОЛНОГЛЕДАЧИ/ЧКИ, КОИТО ОКАЗВАТ ПОМОЩ!

Винаги сме били с вас в добри и предизвикателни моменти, можете да разчитате на нас! Искаме да знаете, че се гордеем с вас! Вие сте основата на Медипе, затова ви благодарим за вашата работа и доверието, което ни оказвате.

Заедно сме изправени пред най-големите предизвикателства и се грижим за постоянното сътрудничество и стабилността на заетостта. За нас най-важна е вашата безопасност и сигирност на работното ви място, поради което всеки Болногледач и всяка Болногледачка, който/която пътува с нас, ще получи специализирана защитна маска Медипе.

Това е само един от елементите, който отговаря на вашите нужди, както и активното участие на Медипе в грижата за вашия работен комфорт. В такъв момент не всеки решава да се отдаде на ежедневната грижа за възрастни хора и болни. Закупуването на защитни маски, както и осигуряването на вашата безопасност и сугурност по време на пътуването ви и постоянен контрол от страна на координаторите и психолога, са най-важните точки от нашата програма за подкрепа. Ние сме на ваше разположение и гарантираме, че правим всичко, за да направим сътрудничеството в този момент възможно най-безопасно и удобно за вас.

Независимо от ситуацията, Медипе винаги се грижи за вас.

Как да се слага и сваля маската?

НАЗАД >>