Ще се загрижим за Вашия комфорт и безопасност!

МЕDIPE е фирма която заслужава на доверие. Грижим се за комфорта на нашите служители и клиенти, което доказват многобройните сертификати.

Ние се стремим услугите предоставяни от нас да бъдат на най-високо ниво.

291_Medipe_sao_2020-12-31_sao kolor 561 x 184 copy

SAO

Секция на Агенцията на Грижата (SAO) е организация съединяваща фирми от сектора на грижите, работещи в рамките на Асоциацията на Агенциите по Заетостта (SAZ). SAO е създадена на 2 декември 2010 г. според указанието на Ръководството на SAZ. Тя получи статут на консултативен орган в областта на дейности на агенциите по заетостта извършващи услуги в сферата на грижите на възрастни хора. SAO беше създадена за да се установи легален пазар…

SAZ

Асоциация на агенциите по заетостта (SAZ) e браншова работодателската организация. В продължение на осем години съединява фирми специализирани в предоставянето на избрани услуги HR: наемането на работа в страната и чужбина на различни нива на организацията, консултиране и аутсорсинг на човешките ресурси и временна заетост. Целта на организацията е не само да подкрепя и представлява членовете и да изгражда добър имидж на индустрията, но също така да създаде правилната…

QSBP TÜV Rheinland

С удоволствие информираме, че Medipe е било възнаградено с един от най-много ценени и разпознаваеми отличия на света – сертификат за осигуряване на качество QSBP TÜV Rheinland. Потвърждава качеството на полаганите грижи за несамостоятелни лица.
Действията на агенцията, които се взема предвид при даване на сертификат, фокусират се върху четири области: управляване на фирма, организация на здравното обслужване, обслужване и информиране на клиента и осигуряване на компетентността на персонала. Това са значителни области по отговаряне на изискванията на клиентите също и нормативни уредби за обгрижване на несамостоятелни лица.

НАДЕЖДНА ФИРМА

Medipe беше удостоена със сертификат „Надеждна фирма”, който се дава от Бюро на икономическа промоция и сертификация в Познан, в съгласие с Познанско вижше бизнес училище и Великополски съюз на работодатели LEWIATAN. Удостоени сме като коректна и надеждна фирма, предоставяща услуги на най-високо ниво.

ПРИЯТЕН ПОДБОР

Присъединихме се към Коалиция на фирмите за Приятен подбор. В Medipe уважаваме хора, които кандидатстват за работа, ценим тяхното време и ангажираност. Ние сме в постоянен контакт с нашите кандидати и непрекъснато ги информираме за възможности на сътрудничество. Мненията на Болногледачките и Болногледачите, които работят с нас, също и на служителите на фирмата са много важни за нас. Заради това редовно.