Един подарък не е достатъчен, в Медипе ви очакват бонуси в размер на 610 евро!

Търсите  работа като болногледач на възрастни хора в Германия? Имате опит? Знаете немски на комуникативно ниво? Изберете Медипе и почнете работа в безопасни условия по време на празниците. Печелите 1600 евро на месец и се възползвайте от бонусите в рамзер на 610 евро!
Ние осигуряваме легална работа в цяла Германия за болногледачи и болногледачки на възрастни хора. Предлагаме възнаграждение до 1600 евро на месец, а за пътуване по работа по време на празниците, ние сме подготвили специален бонус – можете да получите допълнителни 610 евро!
Всички подробности относно  бонусите, ще намерите в регламента: Регламент на акцията “Коледна премия” 2020 

Регламент за даване на „Премия за препоръка“ 

Гарантираме безопасен транспорт за предвижване до местоработата с всички необходими предпазни мерки, работим само с отговорни превозвачи.

С Медипе можете да разчитате и на постоянната връзка с българския координатор и на допълнителна застраховка.

Освен това, преди пътуването по работа, ние усигуряваме на нашите болногледачи и болногледачки PCR тест, за да не излагаме на риск вашето здраве и да се погрижим за вашата безопасност.  PCR тест е безплатен за Вас – разходите са за сметка на Медипе.

Можем да проведем целия процес за работа онлайн, без да излизате от дома ви!

Искате ли да се присъедините към Медипе и да научите за актуалните оферти за пътуване по работа с бонус от 610 €? Не се колебайте, просто сега ни се обадете!

☎ +359 52 918 001

📩 [email protected]

🌐 www.medipe.bg

НАЗАД >>