С Medipe лятна работа се отплаща!

medipe_www_BN_premie_BG

ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА

ИМЕ*
ФАМИЛИЯ*
ТЕЛЕФОНЕН №*
И-МЕЙЛ
* Задължителни полетаПРАВИЛНИКА
**Съгласие за набиране на персонал  TAK
Съгласие за маркетингови цели имейл TAK
Съгласие за маркетингови цели SMS/MMS TAK
Информационна клауза отнасяща се към обработката на личните данни
**Зачеркване на съгласието е задължително за да се проведе процеса на набиране и подбор на персонал.

Възстанови радостта от Коледа!

В магазините вече започват да се появяват празнични акценти а и ние сами по често мислим за коледния период. За жалост не за всеки Коледата е време за радост, топлина и сърдечна атмосфера. Много от възрастните хора по различни причини не могат да разчитат на присъствието от семейството и близките си и поради това празниците за тях означават тъга и самота.

За щастие има чудни хора, които в този момент знаят, че през празниците ще правят компания и ще се загрижат за възрастните в Германия. Имаме разбира се предвид Болногледачките на Medipe, нашите Супергероини, които се отличават с голяма емпатия и разбиране и търпеливост. В благодарение на тяхното присъствие по време на коледната вечер на лицата на възрастните хора се появява усмивка.

Възстанови радостта на коледата!

Много ценим работата на нашите Болногледачки, по специално през това време. Знаем, че тя изисква често посвещаване и отказване от компания на собственото си семейство. Но знаем също, че желанието да се помага на другите е за Дамите от нашия екип много по-важно.

Затова като израз на благодарност приготвихме специален бонус за работа през празничния период в размер на 400 ЕВРО!

Подробности и правилника за признаване на бонуса ще намерите тук.

Работейки с Medipe при обгрижване на възрастни хора в Германия можете да спечелите дори 1600 ЕВРО месечно. Допълнително през празничния период предлагаме бонус в размер на 400 ЕВРО. За да започнете да сътрудничите с нас, необходимо е познание на немски език и опит в сферата на грижите.

И ти ли взе решение да работиш през празниците? А може имаш още някакви въпроси?

Каним за контакт:

Работни оферти ще намериш тук.

Възстанови радостта на коледата!

В магазините вече започват да се появяват празнични акценти а и ние сами по често мислим за коледния период. За жалост не за всеки Коледата е време за радост, топлина и сърдечна атмосфера. Много от възрастните хора по различни причини не могат да разчитат на присъствието от семейството и близките си и поради това празниците…

ОЩЕ

А ако коледата зависи от Теб?

Повечето от нас не мисли още за Коледа. Но има хора, които в момента мислят за това и не става въпрос за нетърпеливо очакване. Те се тревожат защото, за тях коледа означава главно самота. За кой става въпрос? За възрастните хора, които поради различни причини не могат да разчитат на присъствие на роднините и близките…

ОЩЕ